SYSTEMA MARTIAL ART

Één van de werelds meest complete zelfverdediging methoden die veel verder gaat dan technische vaardigheden en patronen. De trainingen zijn creatief, dynamisch, uitdagend en grensverleggend voor iedereen ongeacht sekse, leeftijd en level van fitheid of kennis.

In Systema gaat het om overleven en te overwinnen. Er zijn geen wedstrijden of competities en er is geen behoefte om iemand te moeten verslaan of iets te moeten bewijzen. Geweld voor een Systema - beoefenaar is geen bewijsgrond maar gewoon een taak of noodzaak dat niet wordt geleid door emoties zoals woede, angst, waan, zelfmedelijden of trots.

In feite, heeft Systema heel weinig te maken met andere mensen of hun perceptie van jou; het is een studie van jezelf. Een andere benaming voor deze uit Rusland afkomstige trainingsmethode is “Poznai Sebia” die vertaald wordt als “Know Yourself''. Systema is subtiel, pragmatisch en compromisloos en bestudeerd alle facetten van geweld, zelfverdediging en zelfbehoud. Van een 1 op 1 gevecht tot meerdere gewapende aanvallers in alle bedenkbare situaties en omgevingen met daarin fysieke beperkingen. Er zijn geen vormen en Kata's om te onthouden, geen technieken, geen examens, geen vooraf bepaalde houdingen of kaders. Gewone natuurlijke bewegingen die je een leven lang kunt oefenen. Resulterend in de ontwikkeling van een diepe kennis van de menselijke natuur, is Systema echt een unieke en grenzeloze kunst.

MEER INFORMATIE

SYSTEMA HEALTH

Verbeter uw gezondheid, conditie en verwijder stress door unieke statische en dynamische Systema-oefeingen. Er is geen eerdere ervaring of fitnessniveau verreist, dit is hoe u fysiek en psychologisch in vorm komt. Individuele trainingsproces voor elke deelnemer op basis van zijn/ haar vaardigheden en doelen. Ideaal voor atleten die hun prestaties willen verbeteren, voor professionals in risicovolle beroepen en voor elk persoon.

MEER INFORMATIE

SYSTEMA KIDS - LITTLE WARRIORS

Systema Amsterdam is momenteel bezig met een pilot Systema Kids onderneming van onze instructeur Rafael.

Begin Aprilzijn we start gegaan en is super goed bevallen. Leuke uitdagende oefeningen en spelletjes, leren ademen  en kalm blijven als het even moeilijk wordt, kijken waar de structuur van de ander makkelijk te verbreken is, ontspannen blijven tijdens het worstelen en vooral plezier hebben. Dit alles om uw kind weerbaarder te maken, om voor zichzelf op te komen en zekerder te maken.

MEER INFORMATIE

SEMINARS & SPECIALS

Onze instructeurs zijn te boeken voor seminars en specials op onze of eigen locatie.

Onze instructeurs hebben meer dan 25 jaar ervaring in martial arts en kennis van agressie- en geweld. Hebben politie en justitie werk ervaring en werken regelmatig met deze beroepsgroepen samen doormiddel trainingen.

Seminar en Specials Topics zijn o.a..:Persoonsbeveiliging (beveiligen van jezelf en anderen), Systema Strikes, Werken met en tegen wapens, Sterk lichaam, Gebruik van benen, Geïmproviseerde wapens, Angst- en emotie werk, Kracht & Flexibiliteit, Straat geweld, Werken in beperkte ruimtes, Systema Breathing, Bewegen en vechten, Werken op de grond, Sensitiviteit werk, Systema principes voor geüniformeerde diensten (politie, handhaving, defensie)

Neem contact op (via boek nu) voor de mogelijkheden en prijzen.

BOEK NU

SPORT MASSAGE, RELAXATION MASSAGE & WARRIOR MASSAGE

Vanaf september 2018 bij de Combat & Health Academy Amsterdam.

BOEK NU