COMBAT & HEALTH ACADEMY

De Combat & Health Academy biedt unieke trainingsmethoden aan op het gebied van zelfverdediging, zelfbehoud, fitness en gezondheid.

Op de 1ste etage gelegen, een compacte maar zeer complete gym in het bruisende Centrum gebied Amsterdam Noord heerst een creatieve, inspirerende en uitdagende sfeer wat je zult helpen te groeien in bruikbare kennis- en kunde.

Met de Noord- Zuid lijn halte Noorderpark om de hoek is onze school centraal gelegen en goed te bereiken met auto, openbaar vervoer, fiets en zelfs met de boot. Gratis parkeren op eigen terrein behalve op de vrijdag ochtend. Parkeer tarief € 1,30 p/u.

 

VEILIGHEID & DISCRETIE

Elke training is bedoelt je grenzen te verleggen (fysiek, psychologisch en geestelijk). Het is een manier van trainen om jezelf écht te leren kennen. Dit kan soms als heftig worden ervaren en daarom bieden wij een leeromgeving met professionele instructeurs die instaan voor je veiligheid en welzijn.

Vanwege de uiteenlopende cliënten en vraagstukken wordt er discreet omgegaan met jouw persoonlijke informatie en situatie. Er is een mogelijkheid voor persoonlijke training en zelfs achter gesloten deuren met complete privacy. Vraag naar de mogelijkheden.

 

WAT KAN JE VERWACHTEN

Systema Russian Martial Art is een unieke trainingsmethode- en kijk op zelfverdediging, zelfbehoud, fitness en gezondheid. Één van de werelds meest complete zelfverdedigingsmethoden die veel verder gaat dan technische vaardigheden en patronen. De trainingen zijn creatief, dynamisch, uitdagend en grensverleggend voor iedereen ongeacht sekse, leeftijd en level van fitheid of kennis. Vind je full contact martial arts een beetje heftig, dan is er genoeg keus aan trainingen om jezelf sterker, flexibeler, weerbaarder en ontspannender te maken.

Onze instructeurs hebben ruime ervaring en staat van dienst in martial arts en zijn meer dan in staat je discreet maar toch sturend je grenzen te verleggen. Om up to date te blijven reizen ze regelmatig over de hele wereld om kennis op te doen en te delen.

De lessen in de Combat & Health Academy Amsterdam zijn gelimiteerd tot max 20 personen en onze eigen instructeurs trainen mee tijdens deze lessen. Persoonlijke aandacht is dus gegarandeerd!
WAT IS SYSTEMA?