Systema Amsterdam is opgericht in 2013 door Patrick van het Nederend en is één van de weinige officiële scholen in Nederland erkend door Vladimir Vasiliev (Systema HQ Toronto). Onze instructeurs trainen  op zeer regelmatige basis training met Vladimir Vasiliev persoonlijk.

 

Instructeurs Systema Amsterdam

Patrick van het Nederend

Patrick van het Nederend

Hoofd Instructeur en eigenaar

Officieel gecertificeerd als Systema Full Instructor door Vladimir Vasiliev.

Hij heeft meer dan 25 jaar ervaring in martial arts (Jiu-jitsu, Kickboksen, Kendo, Aikido en Systema) praktijk kennis van agressie- en geweld en alles wat daarbij komt kijken door professie en het leven zelf.

Patrick heeft zijn Systema Russian Martial Art kennis opgedaan door intens veel tijd te besteden aan reizen naar locaties waar de beste trainingen worden gegeven. Meerdere malen per jaar reist hij af naar Toronto om bij zijn leraar en mentor Vladimir Vasilev te trainen. Naast deze intensieve trainingen heeft Patrick daar verschillende masterclasses en kleinschalige seminars gevolgd van Vladimir. Maar ook in Europa heeft hij tientallen seminars van zijn leraar gevolgd met de vele topics wat Systema rijk is.

Naast de trips naar Toronto en seminars van Vladimir heeft Patrick meer dan 50 seminars in Europa gevolgd van oa. Mikhail Ryabko, Martin Wheeler, Kwan Lee, Maxim Franz, Josafath Herrera, Adam & Brendon Zettler en Emmanuel Manolakakis.

Hij heeft goede contacten en vriendschappen binnen de Systema gemeenschap en volgt geregeld privé trainingen en ‘besloten’ trainingen in klein groepsverband van de top Systema instructeurs in Europa en Canada.

Ook volgt hij regelmatig systema gerelateerde seminars zoals Combat Medical Trauma, Survival, Force on Force (vuurwapens) en Persoons beveiliging in binnen en buitenland.

Naast het verzorgen van de regulieren trainingen en seminars in binnen en buitenland traint en coacht hij particulieren, bedrijven en instanties op gebied van weerbaarheid, agressie- en stress regulatie en is bekend met de politie - en justitie wereld en traint regelmatig samen met beroepsgroepen. Momenteel is hij bezig met een studie massage therapeut om zijn lichaamswerk kennis te vergoten.

Patrick zal in de toekomt blijven reizen en trainen om zicht te blijven ontwikkelen, up to date te blijven, inspiratie op te doen en dit met grote passie over te dragen tijdens zijn trainingen.

Rafael Mönnich

Rafael Mönnich

Officieel gecertificeerd als Systema Full instructor door Vladimir Vasiliev.

Hij traint regelmatig tijdens seminars in binnen- en buitenland met oa. Mikhail Ryabko, Vladimir Vasiliev, Kwan Lee, Adam & Brendon Zettler en Josafath Herrera. Waaronder ook training bij Systema HQ Toronto en Fight Club Toronto.

Is ook de Instructeur van Systema Amsterdam Kids - Little Warriors

Mo Benbouchta

Mo Benbouchta

Officieel gecertificeerd als Systema Full Instructor door Vladimir Vasiliev.

Hij traint regelmatig tijdens seminars in binnen- en buitenland met oa. Mikhail Ryabko, Vladimir Vasiliev, Kwan Lee, Adam & Brendon Zettler en Josafath Herrera. Waaronder ook training bij Systema HQ Toronto en Fight Club Toronto.

Tjeerd Dijkstra

Tjeerd Dijkstra

Officieel gecertificeerd als Systema Full Instructor door Vladimir Vasiliev.

Hij traint regelmatig tijdens seminars in binnen- en buitenland met oa. Mikhail Ryabko, Vladimir Vasiliev, Kwan Lee, Adam & Brendon Zettler en Josafath Herrera.

Naast zijn Systema training en seminars heeft hij ook veel gerelateerde seminars o.a.. Rory Miller en Combat Medical Trauma.


Masters of Systema

Mikhail Ryabko (Moscow HQ)

Mikhail Ryabko (Moscow HQ)

Kolonel van de eenheid Speciale Operaties met het Russische leger, directeur en hoofdinstructeur van het hoofdkwartier van Systema in Moskou

Mikhail Ryabko werd opgeleid vanaf de leeftijd van vijf en betrokken bij strijdbare training vanaf zijn vijftiende. Hij werkte in militie op de afdeling RF-afdeling voor binnenlandse veiligheid en trainde de bewakers van de minister. Hij was een tactische bevelhebber van gijzelaars-reddingsteams, anti-terreur operaties en gewapende criminele neutralisatie. Mikhail woont in Moskou, bekleedt de rang van kolonel en was assistent van de RF-procureur-generaal. Hij is een veteraan van militaire acties en veteraan van de arbeid. Hij is in tal van militaire acties geweest en heeft vele medailles en onderscheidingen ontvangen van de regering en van de Russisch-orthodoxe kerk. Hij blijft veel studenten trainen als de Master Teacher of Systema.

Vladimir Vailiev (Toronto HQ)

Vladimir Vailiev (Toronto HQ)

Directeur en hoofdinstructeur van Systema Headquarters, Toronto

Vladimir Vasiliev, geboren in Rusland, kreeg intensieve combat training en grondige Systema-training van Mikhail Ryabko. Vladimir verhuisde naar Canada en richtte in 1993 de eerste school Russische vechtsport buiten Rusland op - Systema Headquarters. Sindsdien heeft hij meer dan 600 gekwalificeerde Russische Martial Art Systema-instructeurs en -scholen in meer dan 40 landen over de hele wereld persoonlijk getraind en gecertificeerd en heeft hij een prijswinnende educatieve filmverzameling geproduceerd. Vladimir heeft een aantal overheidsmedailles en onderscheidingen, waaronder de Russische 'Order of Duty and Honour' en de 'Order of Loyalty'. Hij biedt regelmatige training aan op zijn school in Toronto, op internationale seminars en kampen.

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Instagram